måndag 29 december 2008

Fuskmiddag

Vi gjorde fuskpizza igår. Så här såg de ut, pre-ugnsbakade:

Till fuskpizza använder man lämpligen färdigköpta mjuka tunnbröd, det är gott. Fast då kan man inte baka dem på galler för de har pyttesmå hål som tomatsåsen rinner genom (annars kan man använda sconesmix, det går fort). Sen tomatsås som man kan göra hur avancerad man vill. På fuskvis tar jag en skvätt olivolja, lite passerade tomater, salt, peppar och oregano. Sen ost, lufttorkad skinka (spickeskinka!) och halverade körsbärstomater (de två sistnämnda glömde jag ta kort på).

Post-ugn (225 grader tror jag att ugnen var på, i knappt 10 minuter). Nu syns skinkan och tomathalvorna. Mitt middagssällskap, som köpte ingredienserna, är grönsaksfobiker så bara tomaterna är en stor kompromiss. Och så ruccolan då, och riven parmesan en masse. Rödvin, självklart.

Stämningsbild.

Inga kommentarer: